• Contacteer ons +32 3 457 78 41

FIETSLEASING

Jouw droomfiets leasen?
Daar kunnen wij voor zorgen! Wil je meer informatie over het leasen van je nieuwe fiets of je wil een proefrit maken met een elektrische fiets? Daar kunnen wij jou bij helpen. Wij hebben namelijk meer dan tien jaar ervaring met de verkoop en onderhoud van e-bikes. Bel gerust, stuur een mailtje of spring binnen bij ons in ’t Ventiel voor een vrijblijvende offerte. Je kan fietsen leasen via één van onze partners hieronder:
Je wil als werkgever lease fietsen aanbieden?
Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben veel ervaring met leasing en verkoop & onderhoud van fietsen & e-bikes aan bedrijven. Twijfel niet, je kan een competitief voordeel bieden aan je werknemers en bovendien mijd je parkeer- en autokosten. Zo kan je als bedrijf een steentje bijdragen aan het oplossen van het fileprobleem en je medewerkers gezonder en blijer maken. En vergeet niet: de overheid helpt nog met fiscale voordelen, zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Bel gerust, stuur een mailtje of spring binnen bij ons in ’t Ventiel voor meer info. Je kan een samenwerking aangaan met één van onze partners hieronder:
Een lening aangaan voor jouw droomfiets?
Dat kan heel goedkoop! Wil je meer informatie over een fietslening? Klik hieronder op het logo van je bank om hun aanbod te ontdekken.
Bel gerust, stuur een mailtje of spring binnen bij ons in ’t Ventiel voor een vrijblijvende offerte.

Niet de info gevonden die u zoekt?